Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten

Hypotheek vergelijken en afsluiten

Als je geld leent voor de koop van een huis spreken we van het aangaan van een hypothecaire lening. Over het algemeen is het de bedoeling dat aan het eind van de looptijd de hypothecaire lening is terugbetaald. Je betaalt voor de hypotheek:

 • periodiek, meestal in de vorm van een maandelijks rente
 • en een aflossing van een deel van de hypotheekschuld

Bij het aangaan van een hypotheekschuld is het van belang om je financiële verplichtingen en risico’s in kaart te brengen als inkomen wegvalt ten gevolge van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden etc. Voor het afdekken van bepaalde risico’s kunnen onderstaande verzekeringen een oplossing bieden:

De hypotheekverstrekker eist dat je de woning verzekert tegen brand en alle van buitenkomende onheilen door middel van een woonhuisverzekering.

De hoogte van de rente

De hoogte van de rente wordt bepaald door:

 • Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
 • Hoogte van de hypotheek
 • Vaste rente of variabele rente

Dienstverlening gebaseerd op execution only

Onze dienstverlening is gebaseerd op execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij de klant zelf beslist over zijn hypotheek. Geencentteveel.nl voert alleen je wensen omtrent jouw hypotheek uit. We mogen hierbij in geen geval advies over een hypotheek geven. Execution only is uitsluitend bedoeld voor klanten die de materie begrijpen en weten wat ze willen met betrekking tot hun hypotheek. Daartegenover staat dat je flink kunt besparen op de kosten die je betaalt aan een hypotheekadviseur. Ook stelt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bepaalde eisen aan deze vorm van dienstverlening zoals het met goed gevolg afleggen van een financiële kennistest.

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek gemakkelijk en snel afsluiten

Hoe werken wij?

Geencentteveel.nl bemiddelt bij het tot stand komen van de overeenkomst op basis van ‘execution only’. Bij execution-only sluit je een hypotheek zonder financieel advies af. Bij execution-only maak je zelf de keuze voor de hypotheek (hypotheekvorm, looptijd, hypotheekbedrag, rentevaste periode en hypotheekverstrekker). Wij treden op als intermediair en wij verzorgen de hypotheekaanvraag van offerte tot en met de notaris, denk hierbij aan het toesturen van allerlei relevante documenten tussen de verschillende belanghebbenden.

Sluit je hypotheek in 9 eenvoudige stappen af

Het op basis van execution only (zonder advies) afsluiten van een hypotheek is niet voor iedereen geschikt. Een verkeerde keuze kan grote gevolgen hebben, ook al lijkt het in de eerste instantie op een goede keuze. Het is daarom belangrijk dat je kennis neemt van onze dienstverlening en of deze vorm geschikt is voor jou. Daarom tref je onderstaand een overzicht aan van de werkzaamheden die wij voor je uitvoeren.

 • Stap 1: Neem contact met ons op.
 • Stap 2: Je ontvangt van ons de aanvraagdocumenten.
 • Stap 3: Je vult de formulieren in en stuurt deze terug.
 • Stap 4: Wij vragen de hypotheekofferte voor je aan. Je ontvangt deze binnen een paar werkdagen van ons.
 • Stap 5: Je stuurt de getekende hypotheekofferte inclusief alle gevraagde bijlages compleet terug.
 • Stap 6: Wij administreren de stukken en leggen het dossier voor aan de hypotheekverstrekker.
 • Stap 7: Wij zorgen ervoor dat de hypotheekverstrekker het dossier snel beoordeelt en de stukken doorstuurt naar de notaris.
 • Stap 8: Je stuurt ons, ter controle, een kopie van de notarisafrekening.
 • Stap 9: Je bent klaar voor het passeren van de hypotheekakte.

Onze erkende hypotheekspecialist: Hans Hoogland

Hans Hoogland: erkend hypotheekspecialistHans Hoogland is volledig onafhankelijk en beschikt over alle vereiste diploma’s voor het aanvragen van een hypotheek op grond van execution only. Hans is je vaste aanspreekpunt bij een hypotheekaanvraag via Geencentteveel.nl. Meer over Hans is op zijn Linkedin te vinden.

Wat zeggen onze klanten over Hans Hoogland?

“Na wat onderzoek voor het aangaan van een hypotheek kwam ik op ececution only uit. Via via werd ik op Hans gewezen van geencentteveel.nl. Een zeer kundig man, die gemakkelijk en toegankelijk is in de communicatie en weet waar hij het over heeft. Het hele proces is heel soepel verlopen. Ik kan Hans aan iedereen aanraden!” Mevr. Cathelijn op 12 juli 2021 “Hans heeft ons enorm goed geholpen bij het oversluiten van onze hypotheek. Hij heeft veel ervaring, is kundig en gaat zorgvuldig te werk. Hij zet de klant centraal en luistert goed. Ik kan Hans van harte aanbevelen!” Mevr. Josje Verloop op 08 juni 2021 “Na onderzoek naar verschillende execution only aanbieders kwam ik bij De Hypokoopspecialist/ Geencentteveel.nl uit. Ik had zelf al vooronderzoek gedaan en werd daar door Hans erg goed verder geholpen. De communicatie en hypotheekaanvraag liepen erg soepel en snel. Als je een execution only hypotheek goed en snel afgesloten wil hebben, dan raad ik Hans zeker aan!” Dhr. W. van Kleef op 12 februari 2021 “Voor het oversluiten van onze hypotheek heb ik op internet verschillende bemiddelaars met elkaar vergeleken, prijs, klant commentaren en kwam uit bij Geencentteveel.nl. Vorige week is de akte gepasseerd en kijk ik terug op een plezierig traject met Geencentteveel, met name op het contact met de bemiddelaar de heer Hans Hoogland. Wij zijn zeer tevreden over zijn prettige, persoonlijke manier van handelen. Bij vragen altijd bereikbaar, snelle reacties op mailtjes en al met al echt veel goedkoper dan veel andere aanbieders. Ik zou iedereen die een nieuwe hypotheek wil afsluiten Geencentteveel.nl/de heer Hoogland willen aanbevelen. Ze maken waar wat ze op hun site schrijven.” Dhr. N. Kanne op 11 februari 2021 “Uitmuntende ervaring met Hans Hoogland van geencentteveel.nl. Hans neemt de tijd om het aanvraagproces in detail door te nemen en schakelt snel tussen klant en hypotheekverstrekker. Waar nodig is hij prima te bereiken tijdens, maar ook zeker buiten kantooruren (wat een dikke plus is!). Mede daardoor een heel prettige ervaring gehad met geencentteveel.nl met als resultaat een snelle en succesvolle hypotheekaanvraag tegen een zeer scherp tarief!” Dhr. A. Nahari op 24 mei 2020 “Geencentteveel.nl kan ik van harte aanbevelen. Ik ben zeer te spreken over het serviceniveau en ik heb snel kunnen schakelen. Met hulp van Hans heb ik tegen een scherpe prijs de gewenste hypotheek kunnen afsluiten!” Dhr. J. Benjaminsen uit UTRECHT op 25 februari 2020

Hypotheek aanvragen

Heb je interesse in een hypotheek via Geencentteveel.nl? Neem dan contact op. Hypotheekinformatie aanvragen    

Hypotheek via Geencentteveel.nl

 • Rente variabel vanaf 1,00%
 • Volledige service tegen een execution only prijs vanaf € 545
 • Onafhankelijk en volledig transparant
 • Erkend hypotheekadviseur helpt je met de afwikkeling van je hypotheekaanvraag binnen het kader van execution only.
 • Bespaar meer dan € 2.000,- aan afsluitkosten

Volledige aanvraagservice tegen een execution only prijs

Wij vragen de hypotheekofferte voor je aan en zorgen dat de hypotheek zo soepel mogelijk tot stand komt. Als je aanvraag is geaccepteerd, dragen wij er zorg voor dat de hypotheekverstrekker je dossier naar de notaris stuurt, zodat de hypotheekakte tijdig kan passeren. De eenmalige vergoeding voor het afsluiten van de hypotheek bedraagt vanaf € 545,-.

Welke hypotheekaanbieders?

Wij bieden hypotheken aan van AEGON, ASR, Nationale-Nederlanden, Argenta, NIBC, Hypotrust, Lloyds Bank, Reaal, Robuust Hypotheken, Centraal Beheer, Bijbouwe etc.

Hoe kom je in contact met Hans Hoogland?

Rechts boven op deze pagina krijg je toegang tot het contactformulier. Als je de gevraagde gegevens invult en verstuurt, neemt Hans contact met je op. Ter bevestiging van je verzoek sturen wij je een e-mail.

Vergunningen en inschrijvingen van Geencentteveel.nl

 • Autoriteit Financiële Markten (AFM): 12013884
 • Kamer van Koophandel: 34143379
 • Kifid: 300.009534

Alle informatie over een hypotheek

Overzicht eenmalige vergoedingen per hypotheekverstrekker

Hypotheekverstrekker Starter of oversluiter Doorstromer
ASR €545,- €645,-
AEGON €595,- €695,-
Allianz €595,- €695,-
Argenta €595,- €695,-
bijBouwe €595,- €695,-
Centraal Beheer €595,- €695,-
Clarian Wonen €595,- €695,-
Hypotrust €595,- €695,-
Nationale-Nederlanden €595,- €695,-
iqWoon €595,- €695,-
Lloyds €595,- €695,-
NIBC €595,- €695,-
Tulp €595,- €695,-