Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten

Hypotheek vergelijken en afsluiten

Als je geld leent voor de koop van een huis spreken we van het aangaan van een hypothecaire lening.  Over het algemeen is het de bedoeling dat aan het eind van de looptijd de hypothecaire lening is terugbetaald. Je betaalt voor de hypotheek:

 • periodiek, meestal maandelijks rente
 • en aflossing van een deel van de hypotheekschuld

Bij het aangaan van een hypotheekschuld is het van belang om je financiële verplichtingen en risico’s in kaart te brengen als inkomen wegvalt ten gevolge van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid, overlijden etc. Voor bepaalde risico’s kunnen onderstaande verzekeringen een oplossing bieden:

De hypotheekverstrekker eist dat je de woning verzekert tegen brand en alle van buitenkomende onheilen door middel van een woonhuisverzekering.

De hoogte van de rente

De hoogte van de rente wordt bepaald door:

 • Wel of geen Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
 • Hoogte van de hypotheek
 • Vaste rente of variabele rente

Dienstverlening gebaseerd op execution only

Onze dienstverlening is gebaseerd op execution only. Execution only is een vorm van dienstverlening waarbij de klant zelf beslist over zijn hypotheek en Geencentteveel.nl hypotheken alleen je wensen uitvoert. Execution only is bedoeld voor klanten die de materie begrijpen en weten wat ze willen met betrekking tot hun hypotheek.

Ook stelt de Autoriteit Financiële Markten (AFM) bepaalde eisen aan deze vorm van dienstverlening zoals het met goed gevolg afleggen van een financiële kennistest.

En ook begeleiden wij je van offerte tot aan het ondertekenen van het contract bij de notaris.

Wilt je gebruik maken van onze execution-only service? Vraag dan via onze site aan onze erkende hypotheekspecialist om met u contact op te nemen.

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek gemakkelijk en snel afsluiten

Hoe werken wij?

Geencentteveel.nl bemiddelt bij het tot stand komen van de overeenkomst op basis van ‘execution only’. Bij execution-only sluit je een hypotheek zonder financieel advies af. Bij execution-only maak je zelf de keuze voor de hypotheek (hypotheekvorm, looptijd, hypotheekbedrag, rentevaste periode en hypotheekverstrekker). Wij treden op als intermediair en verzorgen de hypotheek van offerte tot en met de notaris.

Sluit je hypotheek in 9 eenvoudige stappen af

Je kunt heel gemakkelijk een hypotheek afsluiten via Geencentteveel.nl.

Het op basis van execution only (zonder advies) afsluiten van een hypotheek, is niet voor iedereen geschikt. Een verkeerde keuze kan voor je grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk dat je kennis neemt van onze dienstverlening en of deze vorm wel of niet geschikt is voor jou. Daarom tref je onderstaand een overzicht aan van de werkzaamheden die wij voor je uitvoeren.

 • Stap 1: Neem contact met ons op.
 • Stap 2: Je ontvangt van ons de aanvraagdocumenten.
 • Stap 3: Je vult de formulieren in en stuurt deze terug. Heb je hulp nodig bij het invullen, neem dan contact met ons op.
 • Stap 4: Wij vragen de hypotheekofferte voor je aan. Je ontvangt deze binnen een paar werkdagen van ons.
 • Stap 5: Je stuurt de getekende hypotheekofferte inclusief alle gevraagde bijlages compleet terug.
 • Stap 6: Wij administreren de stukken en leggen het dossier voor aan de hypotheekverstrekker.
 • Stap 7: Wij zorgen ervoor dat de hypotheekverstrekker het dossier snel beoordeelt en de stukken doorstuurt naar de notaris.
 • Stap 8: Je stuurt ons, ter controle, een kopie van de notarisafrekening.
 • Stap 9: Je bent klaar voor het passeren van de hypotheekakte.

Onze erkende hypotheekspecialist: Hans Hoogland

Hans Hoogland: erkend hypotheekspecialistHans Hoogland is volledig onafhankelijk en beschikt over alle vereiste diploma’s. Hierdoor kan hij je uitstekend begeleiden bij het aanvragen en afsluiten van een hypotheek. Hans is je vaste aanspreekpunt.

Meer over Hans is op zijn Linkedin te vinden.

Wat zeggen onze klanten over Hans Hoogland?

“Uitmuntende ervaring met Hans Hoogland van geencentteveel.nl. Hans neemt de tijd om het aanvraagproces in detail door te nemen en schakelt snel tussen klant en hypotheekverstrekker. Waar nodig is hij prima te bereiken tijdens, maar ook zeker buiten kantooruren (wat een dikke plus is!). Mede daardoor een heel prettige ervaring gehad met geencentteveel.nl met als resultaat een snelle en succesvolle hypotheekaanvraag tegen een zeer scherp tarief!”
Dhr. A. Nahari op dinsdag 24 mei 2016

“Geencentteveel.nl kan ik van harte aanbevelen. Ik ben zeer te spreken over het serviceniveau en ik heb snel kunnen schakelen. Met hulp van Hans heb ik tegen een scherpe prijs de gewenste hypotheek kunnen afsluiten!”
Dhr. J. Benjaminsen uit UTRECHT op woensdag 25 februari 2016

Hoe kom je in contact met Hans Hoogland?

Rechts boven op deze pagina krijg je toegang tot het contactformulier. Als je de gevraagde gegevens invult en verstuurt, neemt Hans contact met je op. Ter bevestiging van je verzoek sturen wij je een e-mail.

Hypotheek aanvragen

Heb je interesse in een hypotheek via Geencentteveel.nl? Neem dan contact op.

Hypotheek via Geencentteveel.nl

 • Rente variabel vanaf 1,00%
 • Volledige service tegen een execution only prijs van slechts € 545
 • Onafhankelijk en volledig transparant
 • Erkend hypotheekadviseur helpt je met de afwikkeling van je hypotheekaanvraag
 • Bespaar meer dan € 1000,- aan afsluitkosten

Volledige aanvraagservice tegen een execution only prijs

Wij offreren de bruto en netto maandlasten van de door jouw gewenste hypotheek. Op basis van die informatie kan jij een goede keuze maken voor de hypotheek. Wij vragen de offerte voor je aan en begeleiden je bij het aanvragen van de hypotheek. Als je aanvraag is geaccepteerd, dragen wij er zorg voor dat de hypotheekverstrekker je dossier naar de notaris stuurt, zodat de hypotheekakte tijdig kan passeren.

De eenmalige vergoeding voor het afsluiten van de hypotheek bedraagt slechts € 545,-.

Welke hypotheekaanbieders?

Wij bieden hypotheken aan van AEGON, ASR, Nationale-Nederlanden, Argenta, NIBC, Hypotrust, Lloyds Bank, Reaal, Robuust Hypotheken, Centraal Beheer, Bijbouwe etc.

Vergunningen en inschrijvingen van Geencentteveel.nl

 • Autoriteit Financiële Markten (AFM): 12013884
 • Kamer van Koophandel: 34143379
 • Kifid: 300.009534

Alle informatie over een hypotheek