string(25) "return $betaalwijze == 1;" Bezorgscooterverzekering voor je bezorgscooter afsluiten?

Bezorgscooter, bezorgbrommer of bezorgbromfiets verzekeren

Je bezorgscooter, bezorgbrommer of bezorgbromfiets verzekeren
Online je bezorgscooter, bezorgbrommer of bezorgbromfiets verzekeren. Vraag een vrijblijvende offerte aan en verzeker je scooter met een bezorgscooterverzekering.

5 stappen om je bezorgscooter te verzekeren

Om je bezorgscooter, bezorgbromfiets of bezorgbrommer met een bezorgscooterverzekering te verzekeren, onderneem je de volgende stappen:

1.

2. Print het aanvraagformulier uit en vul deze zo volledig mogelijk in;
3. Scan het aanvraagformulier en mail deze naar info@geencentteveel.nl of stuur deze per post op naar Geencentteveel.nl, Dynamostraat 72 2hoog, 1014 BZ te Amsterdam;
4. Je krijgt een gratis en vrijblijvende offerte voor een bezorgscooterverzekering toegestuurd. Op werkdagen meestal binnen 24 uur;
5. Als je akkoord gaat met de premie en polisvoorwaarden, krijg je zo spoedig mogelijk het polisblad toegestuurd en is je bezorgscooter verzekerd.

Polisvoorwaarden bezorgscooterverzekering downloaden

Download de volgende polisvoorwaarden bezorgscooterverzekering van de Vereende:

Onze service bij een bezorgscooterverzekering

Voor deze verzekering treden wij op als intermediair en verzorgen wij je polis. Tijdens de looptijd van deze verzekering kan je bij ons terecht voor vragen, wijzigingen en schademeldingen.

Neem voor vragen contact met ons op.

Over de Vereende bezorgscooterverzekering

Het WA risico voor bezorgscooters wordt alleen aangeboden door de Vereende. De Vereende N.V. biedt verschillende typen oplossingen voor bijzondere risico’s en bijzondere schades en werkt uitsluitend samen met assurantieadviseurs. Je kunt dus niet direct bij de Vereende een verzekering aanvragen.

Vergunningen en inschrijvingen van Geencentteveel.nl

  • Autoriteit Financiële Markten (AFM): 12013884
  • Autoriteit Persoonsgegevens: 1346310
  • Kamer van Koophandel: 34143379
  • Kifid: 300.009534

Een bezorgscooterverzekering voor bezorgdiensten

Een bezorgscooterverzekering is in Nederland een verplichte verzekering voor eigenaren van een bezorgscooter, bezorgbromfiets of bezorgbrommer. De bezorgscooterverzekering dekt in ieder geval de schuldschade die wordt toegebracht aan derden bij het gebruik van de scooter.

Voor bezorgscooters bieden wij de mogelijkheid om brommers en snorfietsen te verzekeren voor bezorg- en koeriersdiensten van zowel maaltijden als pakketjes.

Scooter, bromfiets of brommer voor particulier gebruik?
Heb je een scooter, bromfiets of brommer voor particulier gebruik? Sluit dan een scooterverzekering, bromfietsverzekering of brommerverzekering af. Wij bieden een uitgebreide vergelijking van verzekeraars met scherpe premies en goede polisvoorwaarden.

Je bezorgscooter, bezorgbrommer of bezorgbromfiets verzekeren met een bezorgscooterverzekering

Premie en dekking van een bezorgscooterverzekering

Omdat een verzekering voor een bezorgscooter maatwerk is, beschikken wij niet over premies voor op onze website. De premie is onder andere afhankelijk van de dekking, welke aanvullende verzekeringen je kiest, soort bezorgscooter en het gebied waarin je bezorgdienst actief is.

Dekking bezorgscooterverzekering
Met de verplichte Wettelijke Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM) voor alle motorrijtuigen ben je verzekerd tegen schade die met het motorrijtuig wordt toegebracht aan anderen. De verzekerde som op de polis is standaard:

  • € 1.220.000,- voor zaakschade;
  • € 6.070.000,- voor letselschade.

De WAM dekking is in veel gevallen uit te breiden met:

Ongevallenverzekering voor opzittenden
Deze verzekering keert een standaard bedrag uit wanneer jij of een andere opzittende door een ongeval invalide raakt of overlijdt.

Schadeverzekering voor opzittenden
Deze verzekering keert ook uit bij een ongeval, alleen bij deze verzekering wordt de werkelijke schade vergoed in plaats van een standaard uitkering. Er hoeft ook geen sprake te zijn van invaliditeit of overlijden. Deze verzekering geldt ook voor schade aan vervoerde eigendommen.

Verhaalsrechtsbijstand
De verhaalsrechtsbijstand helpt bij het verhalen van materiële en/of letselschade als de berijder bijvoorbeeld bij een aanrijding betrokken raakt. Het is verstandig om aanvullend te verzekeren met een verhaalsrechtbijstand als de bezorgscooter WA verzekerd is.

Eigen risico
Er geldt altijd een eigen risico van minimaal 750 euro. Er kan uit een hoger eigen risico gekozen worden, hierdoor wordt de premie lager.

Premie per maand, kwartaal, half jaar of jaar betalen
Je kunt kiezen om de premie voor een bezorgscooterverzekering per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar te voldoen.

Betaal je de premie per jaar? Dan is het mogelijk om met een acceptgiro te betalen. Bij premiebetaling per maand, per kwartaal of per half jaar verzoekt de Vereende om de premie over het eerste kwartaal in één keer te voldoen.