Dienstverlening

Na vergelijking staat u op het punt uw verzekering online af te sluiten of een offerte aan te vragen. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw verzekeringen bij ons in vertrouwde en deskundige handen zijn.

Informatie over onze dienstverlening

Op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken.

Statutaire naam

Comoditas B.V.

Handelsnaam

www.geencentteveel.nl is een handelsnaam van Comoditas B.V.

Andere handelsnamen van Comoditas B.V. zijn: Datishetverschil.nl.

Naam en adres

Comoditas  B.V.
www.geencentteveel.nl
Overtoom 62
1054 HL Amsterdam

Comoditas B.V. is geregistreerd bij:

  • Autoriteit Financiële Markten, AFM vergunning: 12012535
  • Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 32092536
  • Aansluitnummer Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening: 300.008506
  • Comodo – de onafhankelijke certificatie autoriteit voor veilige gegevensuitwisseling

Aard van dienstverlening

Geencentteveel.nl heeft de vergunning om te bemiddelen in:

  • Particuliere schadeverzekeringen

U kunt bij ons schadeverzekeringen vergelijken en afsluiten. De schadeverzekeringen die wij aanbieden zijn: bromfiets-, scooter-, motor-, bruiloft-, caravanverzekering. Voor de meeste verzekeringen treden wij op als intermediair en verzorgen wij de polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen, wijzigingen en schademeldingen.

  • Inkomensverzekeringen en levensverzekeringen

U kunt bij ons terecht voor het vergelijken, het aanvragen van offertes en het afsluiten van inkomensverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen en wijzigingen.

  • Vermogen

U kunt bij ons bankspaarproducten vergelijken en afsluiten. Voor het bankspaarproduct treden wij op als intermediair en verzorgen wij de polis voor u. Tijdens de looptijd van de polis kunt u bij ons terecht voor vragen en wijzigingen.

Vergelijkingskaart

De AFM wenst dat wij u het vergelijkingskaart verstrekken. Hierin is vastgelegd dat wij geen klantprofiel samenstellen en u niet adviseren over specifieke verzekeringen. Wij bieden u een vergelijking aan op basis van de door u ingevoerde gegevens. Natuurlijk zijn wij bereid om al uw vragen te beantwoorden. U maakt zelf de keuze voor een specifieke verzekering van een specifieke verzekeraar. De gekozen verzekering wordt op basis van ‘execution-only’ aangeboden.

Meer informatie treft u aan in onze vergelijkingskaart.

Volledig onafhankelijk

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Wat wij voor u doen

Op www.geencentteveel.nl kunt u premies en voorwaarden van verzekeringen online vergelijken. Deze verzekeringen worden ondergebracht bij verzekeraars. Door middel van onze premie- en productvergelijking kunt u op basis van criteria die u zelf belangrijk vindt online offertes aanvragen en/of verzekeringen afsluiten.

Wij laten in onze vergelijkingen niet alleen de verzekeringen van een aantal specifieke verzekeraars zien, maar streven ernaar om een zo compleet mogelijk overzicht te geven.

Geen advies maar excution only

Als u een vergelijking maakt van onze schade-, inkomensverzekeringen en levensverzekeringen, dan kunt u de uitkomst van de vergelijking niet opvatten als een persoonlijk advies. Daarvoor zijn meer gegevens van u nodig.

Op onze website kun u binnen enkele minuten een online offerte samenstellen. Deze online offertes vallen voor schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen en uitvaartverzekerigen wettelijk onder de noemer “geen voorafgaand advies”. Wilt u maatwerk advies, specifiek voor uw persoonlijk situatie, dan kunt u het beste een onafhankelijk adviseur zoeken.

Twijfelt u over dekking, voorwaarden of iets anders, neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

“Niet tevreden” garantie

Geencentteveel.nl helpt u met het kiezen van de juiste verzekeringen. Na het afsluiten van de verzekering wordt de polis voor u opgemaakt en krijgt u de polisstukken toegestuurd. Vanaf het moment dat u de polis thuis ontvangt, heeft u 14 dagen polisbedenktijd voor schadeverzekeringen en 30 dagen polisbedenktijd voor levensverzekeringen. Gedurende deze bedenktijd heeft u het recht om de verzekering zonder kosten en zonder opgaaf van redenen schriftelijk op te zeggen.

U dient de verzekering op te zeggen door middel van een schriftelijk verzoek hiertoe, voorzien van de originele polisstukken.

Wijze van belonen

Geencentteveel.nl rekent geen kosten voor het vergelijken. Wij zetten graag voor u alle producten per productgroep op een rij. Geencentteveel.nl ontvangt een vergoeding per afgesloten polis, dit kan in de vorm zijn van provisie voor schadeverzekeringen of een eenmalige afsluit- en een mutatievergoeding voor overlijdensrisicoverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen..

Hoe de vergelijking tot stand komt

Voor de meeste verzekeringen bouwt Geencentteveel.nl haar eigen rekenmodules op basis van gegevens die door de verzekeraars worden vrijgegeven. Door het invullen van uw verzekerings- en/of persoonsgegevens maken onze rekenmodules een vergelijking op basis van de voorwaarden en tarieven van de betreffende verzekeraars.

Wij houden de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie op premies vanwege programmeerfouten of onjuist verstrekte gegevens.

Klachten

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen. In ieder geval ontvangt u van ons binnen 10 dagen bericht.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Tot slot

Wij zijn u graag van dienst en dragen zorg voor een snelle afhandeling van uw aanvragen.