Allianz overlijdensrisicoverzekering

Allianz is een topverzekeraar met een sterke positie in drie kernmarkten: schadeverzekeringen, levensverzekeringen en vermogensbeheer. In de levenmarkt is Allianz aanbieder van flexibele oplossingen voor vermogensvorming en risicobescherming.

Kenmerkend voor Allianz is de manier waarop zij met het intermediair samenwerken. Allianz streeft naar intensieve partnerships, waarbij zij het intermediair zo veel mogelijk op maat willen ondersteunen in zijn informatie- en marketingbehoefte en willen voorzien van kwalitatief sterke producten en diensten.

Allianz is onderdeel van Allianz Group, internationaal een van de grootste financiële instellingen ter wereld met een krachtig imago, een internationale strategie en een stevige vermogenspositie. Wereldwijd dragen bijna 144.000 medewerkers in ruim zeventig landen bij aan het behoud van de leidende positie van Allianz.

Wat regelt Allianz en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
De Allianz overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Allianz. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Allianz zo snel mogelijk de acceptatie en medische beoordeling start en de polis opmaakt.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Allianz. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Allianz doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Allianz. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Allianz
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Allianz op Geencentteveel.nl

  • Allianz Leeftijdsafhankelijke Overlijdensrisicoverzekering
  • Allianz Overlijdensrisicoverzekering

Je kunt de Allianz overlijdensrisicoverzekeringen afsluiten via onze vergelijking.