Callas Financiële Producten overlijdensrisicoverzekering

Callas is specialist in financiële producten met de focus op klantvriendelijkheid. In alle opzichten. De voorwaarden zijn transparant en rechtdoorzee, de dekking ruim, de tarieven scherp. Het streven is om intermediairs te voorzien van de allerbeste financiële producten tegen scherpe prijzen. Die ontwikkelt Callas in partnership met financiële instellingen die in Nederland gevestigd zijn en onder toezicht van De Nederlandsche Bank staan.

Callas financiële producten zijn uitsluitend verkrijgbaar via professionele financiële intermediairs. Callas heeft een klachtenafhandeling en zijn aangesloten bij het klachteninstituut voor financiële dienstverlening KiFiD. Callas heeft een inschrijving bij AFM onder nr. 12015564 en volgt de regelgeving van de Wet op Financieel Toezicht.

Wat regelt Callas en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Callas. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Callas zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Callas. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Callas doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Callas. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Callas
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Callas op Geencentteveel.nl

  • Callas Overlijdenrisicoverzekering

Je kunt de Callas overlijdensrisicoverzekering afsluiten via onze vergelijking.