Dazure

Dazure ontwikkelt overlijdensrisicoverzekeringen en inkomensverzekeringen die ze ook aan hun eigen familie zouden adviseren. Belangrijk is daarbij de hoge kwaliteit, goede begrijpelijkheid, scherpe prijs en super service. Met de GoedIdee Nabestaandenverzekering heeft Dazure nog steeds een unieke kwalitatieve verzekering in het assortiment, waarbij de premie tussentijds verlaagd kan worden zonder dat je er iets voor hoeft te doen én je bij tussentijds stopzetten van de verzekering de premiereserve terug krijgt.

Toch liever een meer basic verzekering met een scherpe premie? Dan kun je een verzekering afsluiten die onder ons Gewoonidee label valt (bij een hypotheek). Met een breed assortiment bieden ze voor iedereen een passende verzekering, waarbij ze staan voor goede bereikbaarheid, korte reactietermijnen en een goed (en persoonlijk) antwoord op je vragen.

Wat regelt Dazure en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Dazure. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Dazure zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Dazure. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Dazure doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Dazure. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Dazure
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Dazure op Geencentteveel.nl

  • Dazure GoedIdee Eenjarig Overlijdensrisicoverzekering
  • Dazure GoedIdee Overlijdensrisicoverzekering
  • Dazure GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Powered by Allianz
  • Dazure GewoonIdee Overlijdensrisicoverzekering Powered by Leidsche Verzekeringen

Je kunt de Dazure overlijdensrisicoverzekeringen afsluiten via onze vergelijking.