Klaverblad overlijdensrisicoverzekering

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij met ongeveer 420 medewerkers. Al 165 jaar volgen wij onze eigen koers. Wij bieden een ruim assortiment schade- en levensverzekeringen aan voor zowel particulieren als ondernemers, met uitstekende dekking en scherpe premies.

Het beleid is gericht op het aanbieden van verzekeringen die interessant zijn voor grote groepen particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Onze verzekeringsproducten zijn bestemd voor het afdekken van de risico’s die zij lopen. Samen met het onafhankelijk en professioneel intermediair werkt Klaverblad aan een goed product.

Wat regelt Klaverblad en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Klaverblad. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Klaverblad zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Klaverblad. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Klaverblad doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Klaverblad. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Klaverblad
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Klaverblad op Geencentteveel.nl

  • Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering

Je kunt de Klaverblad overlijdensrisicoverzekering afsluiten via onze vergelijking.