Scildon overlijdensrisicoverzekering

Scildon is een verzekeringsmaatschappij. Een bijzondere en een specialist! Zij helpen u in financiële zin om onder andere de gevolgen van overlijden te beperken en een hypothecaire schuld te kunnen aflossen.

Scildon biedt producten die u in staat stellen uw financiële doelstellingen te realiseren. Tegen zo laag mogelijke premies en kosten. Met ruime mogelijkheden om uw vermogen zo veilig én rendabel mogelijk te beleggen. En met zo min mogelijk waardeverlies als gevolg van kosten. Vanuit het hoofdkantoor in Hilversum doen zij dat met betrokken medewerkers. Vragen en opdrachten behandelen zij altijd snel en met kennis van zaken. Scildon streeft naar de beste dienstverlening!

Wat regelt Scildon en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Scildon. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Scildon zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Scildon. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Scildon doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Scildon. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Scildon
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Scildon op Geencentteveel.nl

  • Scildon Lifestyle overlijdensrisicoverzekering

Je kunt de Scildon overlijdensrisicoverzekering afsluiten via onze vergelijking.