100% onafhankelijk

Geencentteveel.nl zag in 1999 het levenslicht en sindsdien zijn wij altijd geheel onafhankelijk en objectief in onze handelen geweest. Het klantbelang staat altijd voorop, bij alles wat we doen.

Geencentteveel.nl is van Geencentteveel.nl
Wij kunnen met trots zeggen dat geen verzekeraar, bank of andere partij een (meerderheids)belang in Geencentteveel.nl heeft of ooit heeft gehad. Dit is volgens ons de enige manier om onafhankelijkheid te waarborgen. Onafhankelijkheid betekent voor ons het beste en meest geschikte product voor u, de klant, vergelijken en aanbieden.

Provisie
Tussenpersonen verdienen een vergoeding (ook wel provisie) van een verzekeraar als er een klant via hen een verzekering afsluit. Zo is dat niet anders bij ons. Wel hebben wij bij bepaalde verzekeringen inmiddels een vertaalslag naar een transparant en openbaar verdienmodel gemaakt, zoals de overlijdensrisicoverzekering en de woonlastenverzekering. Bij deze verzekeringen ontvangen wij geen vergoeding van de verzekeraar en bepalen wij deze vergoeding zelf. Naast de transparante werkwijze, profiteren onze klanten hierdoor van een groot prijsvoordeel.