Over Geencentteveel.nl

Geencentteveel.nl is, sinds 1999, dé vergelijkingssite voor particuliere verzekeringen. Wij hebben als doel om goede verzekeringen tegen de goedkoopste premies te vergelijken. Door onze vergelijkingen transparant, eerlijk en overzichtelijk te aan te bieden, willen wij een meerwaarde in verzekeringsland creëren.

Waarom je jouw verzekeringen vergelijkt bij Geencentteveel.nl
Je vergelijkt bij ons gemakkelijk de premies en polisvoorwaarden van verzekeringen en verzekeraars. Wij hebben onze vergelijkingen met zorg opgebouwd zodat je op basis van jouw criteria goede en goedkope verzekeringen direct online kunt afsluiten of een offerte voor aanvragen.

Je bent bij ons aan het goede adres als je met je verzekeringen graag zo voordelig mogelijk uit bent, het liefst zelf je financiële zaken regelt en weet wat je hebben wilt.

Je krijgt van ons uitgebreide informatie over de verzekeringen die wij aanbieden. Op basis van deze informatie beoordeel je zelf of een verzekering past bij je en bij jouw financiële situatie. Wij geven je hierover geen persoonlijk advies. Dit heet execution only-dienstverlening. Meer over execution only lees je op de pagina over onze dienstverlening

100% onafhankelijk sinds 1999
Waar wij als vergelijker van verzekeringen ontzettend trots op zijn, is het feit dat wij altijd onafhankelijk zijn geweest. Wij zijn nooit (gedeeltelijk) in handen geweest van een verzekeraar of een bank. Wij willen dat graag zo houden want alleen op deze manier weten wij zeker dat wij echte objectiviteit kunnen waarborgen. Lees meer over onze onafhankelijkheid.

Bekijk snel welke verzekeringen je bij ons kunt vergelijken.

Beloningsbeleid
Bij Geencentteveel.nl vinden we een beheerst beloningsbeleid belangrijk. Daarom geldt voor al onze labels hetzelfde beloningsbeleid.