Zorgverzekering 2023

Vergelijk en sluit online af

Voordelen van een zorgverzekering via Geencentteveel.nl

Volledig transparant
Alle premies, vergoedingen, belangrijkste productkenmerken en voorwaarden worden duidelijk gepresenteerd.
Wij zeggen je huidige zorgverzekering gratis op.
100% onafhankelijk
Wij zijn sinds onze oprichting in 1999 volledig onafhankelijk, geen verzekeraar of bank heeft een belang in Geencentteveel.nl.

Je hebt altijd een zorgverzekering nodig

Iedere inwoner van Nederland van 18 jaar en ouder is verplicht om een zorgverzekering te hebben. De meeste verzekeringen en ook de zorgverzekering worden online afgesloten.

Via Geencentteveel.nl vergelijk je de zorgverzekering gemakkelijk en krijg je direct inzicht in de premies en de vergoedingen waarop je recht hebt. Zo zie je ook gelijk of je kunt besparen als je al een zorgverzekering hebt.

Overstappen van zorgverzekering is alleen mogelijk voor 1 januari 2023. Toch zijn er situaties waarbij je tussentijds van zorgverzekering kunt overstappen, namelijk als je uit het buitenland weer in Nederland komt wonen of als je 18 jaar wordt.

Wordt of ben je 18 jaar? Dan moet je zelf een zorgverzekering afsluiten

Als je (bijna) 18 jaar wordt, dan ben je in Nederland verplicht om zelf een zorgverzekering af te sluiten. Lees meer over 18 jaar worden en een zorgverzekering afsluiten.

Waarom overstappen van zorgverzekering?

De premies van de zorgverzekering worden bijna ieder jaar verhoogd. Was je huidige zorgverzekering vorig jaar nog het goedkoopst of het beste in jouw situatie, dan kan het dit jaar weer anders zijn.

Het loont om elk jaar de zorgverzekering weer opnieuw te vergelijken op premie en vergoedingen, zo kun je fors besparen. Alleen al in de basisverzekering zitten grote premieverschillen.

Lees meer over het overstappen van zorgverzekering.

Vergunningen en inschrijvingen van Geencentteveel.nl

  • AFM: 12006407
  • KVK: 32092536
  • KIFID: 300.003558
  • CBP: 1342439