ASR Verzekeringen

Over ASR Verzekeringen

Bij a.s.r. geloven wij dat er voor een verzekeraar een nuttige rol is weggelegd in de Nederlandse samenleving. Dat begint bij het helpen van mensen. Dat kan zijn in geval van schade, maar ook als je een duwtje in de rug nodig hebt. Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug of ontwikkelen we zelf projecten om (groepen) mensen te helpen.

a.s.r. is een van de merken van ASR Nederland N.V. Wil je meer bedrijfsinformatie over a.s.r. of over de andere merken van ASR Nederland N.V.?

Wat regelt ASR en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?

Deze bromfietsverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij brengen je bromfietsverzekering onder bij ASR als risicodrager. RISK Assuradeuren in Nieuwegein zal verantwoordelijk zijn voor de polis- en schadeafhandeling. RISK heeft een volmacht gekregen van ASR. Dit betekent dat zij in naam van ASR je bromfietsverzekering mogen afhandelen.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat je aanvraag per ommegaande bij RISK terecht komt.

Als tussenpersoon zijn we er voor je. Wij behartigen je belangen bij ASR. Als je vragen hebt over je bromfietsverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kan je daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

De premie betaalt je rechtstreeks aan RISK. Voor alle overige zaken rondom je bromfietsverzekering kan je bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl RISK in opdracht van ASR
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor je aanvragen X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X