Klaverblad

Over Klaverblad

Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder. Bij Klaverblad Verzekeringen varen ze al sinds 1850 hun eigen koers. Zij bieden gewoon goede verzekeringen waar veel particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf iets aan hebben. Niet meer en niet minder.

U kunt bij Klaverblad terecht voor een groot aantal schade- en levensverzekeringen. Hun producten zijn degelijk, hebben over het algemeen aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Als Klaverblad hun verzekeringen ontwikkelt, staat het belang van de klant voorop. Woekerpolissen hebben zij bijvoorbeeld nooit aangeboden.

Wat regelt Klaverblad en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?

Deze bromfietsverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij brengen je bromfietsverzekering onder bij Klaverblad. Klaverblad zal verantwoordelijk zijn voor de polis- en schadeafhandeling.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat je aanvraag per ommegaande bij Klaverblad terecht komt.

Als tussenpersoon zijn we er voor je. Wij behartigen je belangen bij Klaverblad. Als je vragen hebt over je bromfietsverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kan je daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar. De premie betaalt je rechtstreeks aan Klaverblad.

Taak Geencentteveel.nl Klaverblad Verzekeringen
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor je aanvragen X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X