Unigarant

Over Unigarant

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van ANWB. Door de nauwe verbondenheid met ANWB, is helpen ook een belangrijke kernwaarde bij Unigarant. Zij noemen het ‘helpen+’ en het is verweven in onze dienstverlening, producten en klantgerichtheid.

Unigarant is, sind 1971, specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie en vrijetijdsbesteding. Zij zijn marktleider in het tweewielkanaal en hun fiets- en bromfietsverzekeringen worden in de rijwielbranche verkocht onder het ANWB merk.

Wat regelt Unigarant en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?

Deze bromfietsverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij brengen je bromfietsverzekering onder bij Unigarant als risicodrager. RISK Assuradeuren in Nieuwegein zal verantwoordelijk zijn voor de polis- en schadeafhandeling. RISK heeft een volmacht gekregen van Unigarant. Dit betekent dat zij in naam van Unigarant je bromfietsverzekering mogen afhandelen.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat je aanvraag per ommegaande bij RISK terecht komt.

Als tussenpersoon zijn we er voor je. Wij behartigen je belangen bij Unigarant. Als je vragen hebt over je bromfietsverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kan je daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

De premie betaalt je rechtstreeks aan RISK. Voor alle overige zaken rondom je bromfietsverzekering kan je bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl RISK in opdracht van Unigarant
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor je aanvragen X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X