EAG Assuradeuren

Update 15-11-2018: EAG kan niet meer worden afgesloten bij Geencentteveel.nl

EAG is per heden gestopt met het aanbieden van de bromfietsverzekering en is daarom niet meer te vergelijken en af te sluiten bij Geencentteveel.nl. Gelukkig vergelijken wij met ENRA, Klaverblad en REAAL de beste en vooordeligste verzekeraars voor jou.

Over EAG Assuradeuren

EAG Assuradeuren (Eindhovense Assuradeuren Groep) is een volmachtbedrijf dat is gelieerd aan BAE-GROEP, een samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs op het gebied van verzekeringen, hypotheken en financiële diensten.

Een volmachtbedrijf is een soort van groothandel in verzekeringsproducten. Het voordeel hiervan voor u als consument en/of ondernemer is dat u niet beperkt wordt tot standaard producten die via de reguliere maatschappijen worden aangeboden, maar dat u maatwerkverzekeringen kunt krijgen, die zijn toegespitst op uw persoonlijke gezins- of bedrijfssituatie. Dit omdat EAG Assuradeuren en de hierbij aangesloten assurantieadviseurs u van ‘a-tot-z’ kunnen begeleiden.

Wat regelt EAG Assuradeuren en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze bromfietsverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij brengen je bromfietsverzekering onder bij EAG Assuradeuren. EAG Assuradeuren zal verantwoordelijk zijn voor de polis- en schadeafhandeling.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat je aanvraag per ommegaande bij EAG Assuradeuren terecht komt.

Als tussenpersoon zijn we er voor je. Wij behartigen je belangen bij EAG Assuradeuren. Als je vragen hebt over je bromfietsverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kan je daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar. De premie betaalt je rechtstreeks aan EAG Assuradeuren.

Taak Geencentteveel.nl EAG Assuradeuren
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor je aanvragen X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X