London Verzekeringen

Update 15-11-2018: London Verzekeringen kan niet meer worden afgesloten bij Geencentteveel.nl

RISK Assuradeuren was de volmachtpartij van London Verzekeringen. De volmacht is per heden echter ingetrokken waardoor het niet meer mogelijk is om deze verzekeraar te vergelijken en af te sluiten bij Geencentteveel.nl. Gelukkig vergelijken wij met ENRA, Klaverblad en REAAL de beste en vooordeligste verzekeraars voor jou.

Over London Verzekeringen

London Verzekeringen is specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 160 jaar ervaring.

De verzekeringen worden uitsluitend aangeboden via een exclusief net van gekwalificeerde assurantietussenpersonen en gevolmachtigden. Want verzekeren is mensenwerk en vraagt om deskundig advies en een persoonlijke service. Een volledige digitalisering van het verzekeringsproces zorgt daarbij voor korte doorlooptijden en foutloze procedures.

London Verzekeringen maakt deel uit van Allianz, een van de grootste verzekeringsconcerns ter wereld.

Wat regelt London Verzekeringen en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze bromfietsverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij brengen je bromfietsverzekering onder bij London Verzekeringen als risicodrager. RISK Assuradeuren in Nieuwegein zal verantwoordelijk zijn voor de polis- en schadeafhandeling. RISK heeft een volmacht gekregen van London Verzekeringen. Dit betekent dat zij in naam van London Verzekeringen je bromfietsverzekering mogen afhandelen.

Nadat je jouw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat je aanvraag per ommegaande bij RISK terecht komt.

Als tussenpersoon zijn we er voor je. Wij behartigen je belangen bij London Verzekeringen. Als je vragen hebt over je bromfietsverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kan je daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor je af met de verzekeraar.

De premie betaalt je rechtstreeks aan RISK. Voor alle overige zaken rondom je bromfietsverzekering kan je bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl RISK in opdracht van London Verzekeringen
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor je aanvragen X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X