Vergelijken

Vergelijken op prijs, kwaliteit en aanbod

Geencentteveel.nl maakt afspraken met zoveel mogelijk aanbieders van bromfietsverzekeringen om verzekeringen van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden.

Wij laten in onze vergelijkingen niet alleen de scooterverzekeringen van een aantal specifieke verzekeraars zien, maar streven ernaar om een zo objectief en compleet mogelijk aanbod te tonen.

De verschillen tussen bromfietsverzekeringen zijn groot. Daarom zetten wij alles overzichtelijk op een rijtje in onze vergelijking. In de vergelijking zie je direct een overzicht van de premies en voorwaarden van de brommerverzekeringen.

Overzichtelijke details

Onder “details” in onze vergelijking zie je overzichtelijk de belangrijkste voorwaarden zodat je deze gemakkelijk onderling vergelijkt.

De vergelijking op productdetails is informatief en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De tekst van de polisvoorwaarden die bij de verzekering horen is altijd leidend en daarom is het aan te raden om de polisvoorwaarden goed door te nemen voordat je een verzekering afsluit.

Geencentteveel.nl Keurmerk

Geencentteveel.nl vindt dat je op je scooterverzekering moet kunnen vertrouwen. Daarom geeft een scooterverzekering met het Geencentteveel.nl Keurmerk je zekerheid.

Een bromfietsverzekering met het Geencentteveel.nl Keurmerk biedt je:

 • 14 dagen bedenktijd na ontvangst polis
 • Een snelle doorlooptijd van je aanvraag
 • Direct voorlopige dekking bij het afsluiten van een brommerverzekering
 • Geen aanvullende clausules bij een diefstaldekking
 • tussentijds opzegbaar

Verzekeraars

De volgende verzekeraars worden voor de scooterverzekering op premie en polisvoorwaarden vergeleken:

 • ASR
  ASR is een van de merken van ASR Nederland N.V. Bij ASR geloven wij dat er voor een verzekeraar een nuttige rol is weggelegd in de Nederlandse samenleving. Dat begint bij het helpen van mensen. Dat kan zijn in geval van schade, maar ook als je een duwtje in de rug nodig hebt.
 • ENRA
  ENRA verzekeringen is dé specialist in tweewielerverzekeringen. In Nederland is ENRA al meer dan 30 jaar actief als fietsverzekeraar. ENRA laat je zorgeloos genieten van je bromfiets. Is je bromfiets gestolen of heb je te maken met schade of pech? ENRA staat voor je klaar.
 • REAAL
  Een verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Daarom helpt Reaal klanten om weloverwogen keuzes te maken. Als u nu goed nadenkt over uw verzekering, kunt u straks het leven leiden dat u wilt. Reaal bestaat ruim 100 jaar als verzekeraar.
 • Unigarant
  Unigarant is, sind 1971, specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie en vrijetijdsbesteding. Zij zijn marktleider in het tweewielkanaal en hun fiets- en bromfietsverzekeringen worden in de rijwielbranche verkocht onder het ANWB merk.