Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten

Welke verzekeraars vergelijken wij voor een bromfietsverzekering of scooterverzekering?

De volgende verzekeraars worden voor de scooterverzekering op premie en polisvoorwaarden vergeleken:

 • ASR
  ASR is een van de merken van ASR Nederland N.V. Bij ASR geloven wij dat er voor een verzekeraar een nuttige rol is weggelegd in de Nederlandse samenleving. Dat begint bij het helpen van mensen. Dat kan zijn in geval van schade, maar ook als je een duwtje in de rug nodig hebt.
 • ENRA
  ENRA verzekeringen is dé specialist in tweewielerverzekeringen. In Nederland is ENRA al meer dan 30 jaar actief als fietsverzekeraar. ENRA laat je zorgeloos genieten van je bromfiets. Is je bromfiets gestolen of heb je te maken met schade of pech? ENRA staat voor je klaar.
 • Klaverblad
  Je kunt bij Klaverblad terecht voor een groot aantal schade- en levensverzekeringen. Hun producten zijn degelijk, hebben over het algemeen aantrekkelijke premies en zijn niet onnodig ingewikkeld. Als Klaverblad hun verzekeringen ontwikkelt, staat het belang van de klant voorop.
 • REAAL
  Een verzekering afsluiten doe je niet elke dag. Daarom helpt Reaal klanten om weloverwogen keuzes te maken. Als u nu goed nadenkt over uw verzekering, kunt u straks het leven leiden dat u wilt. Reaal bestaat ruim 100 jaar als verzekeraar.
 • Unigarant
  Unigarant is, sind 1971, specialist in particuliere schadeverzekeringen voor mobiliteit, vakantie en vrijetijdsbesteding. Zij zijn marktleider in het tweewielkanaal en hun fiets- en bromfietsverzekeringen worden in de rijwielbranche verkocht onder het ANWB merk.