Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten

Delta Lloyd overlijdensrisicoverzekering

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Delta Lloyd biedt allerlei soorten verzekeringen, voor uw zaken en voor uw privéleven. Denk hierbij aan levensverzekeringen, pensioenen, schadeverzekeringen en zorgverzekeringen. Uw leven is veelzijdig en daarom zijn onze producten dat ook.

Delta Lloyd Levensverzekering N.V. (KvK 33001488) en Delta Lloyd Schadeverzekering N.V. (KvK 33052073) maken deel uit van Delta Lloyd Groep, een breed en veelzijdig concern in de financiële dienstverlening. Delta Lloyd Groep is de organisatie achter de merken Delta Lloyd, OHRA en ABN AMRO Verzekeringen. Delta Lloyd Groep is zowel in Nederland als in België actief. In België is vooral Delta Lloyd bekend. Delta Lloyd Groep heeft circa 6100 vaste medewerkers.

Wat regelt Delta Lloyd en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Delta Lloyd. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Delta Lloyd zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Delta Lloyd. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Delta Lloyd doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Delta Lloyd. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Delta Lloyd
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Delta Lloyd op Geencentteveel.nl

  • Delta Lloyd Overlijdensrisicoverzekering