Om je beter van dienst te zijn maken wij gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid - sluiten

Leidsche Verzekeringen overlijdensrisicoverzekering

Leidsche verzekeringen biedt begrijpelijke producten aan tegen lage kosten. Dat is het doel. Daarbij is uw belang voor Leidsche verzekeringen het uitgangspunt. Zij bieden u de zekerheid van een Nederlandse verzekeraar en zijn daarnaast een honderd procent dochter van een financieel zeer draagkrachtige moeder, Reinsurance Group of America Incorporated (RGA). Zo geven zij u zekerheid in geval van overlijden en helpen zij u aan een onbezorgde oude dag door onze beleggingsverzekeringen.

Leidsche verzekeringen beschikt over een vergunning onder nummer 12000426 van de Autoriteit Financiƫle Markten (AFM) in het kader van de Wet op het financieel toezicht. Leidsche verzekeringen is statutair gevestigd te Rotterdam en kantoorhoudend in Gouda, Nederland. Leidsche verzekeringen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24242227.

Wat regelt Leidsche verzekeringen en wat regelt Geencentteveel.nl voor u?
Deze overlijdensrisicoverzekering kun je rechtstreeks bij Geencentteveel.nl vergelijken en afsluiten.

Wij vragen uw overlijdensrisicoverzekering aan bij Leidsche verzekeringen. Nadat u uw gegevens hebt ingevoerd op de site van Geencentteveel.nl, zorgen we ervoor dat Leidsche verzekeringen zo snel mogelijk de medische beoordeling start en de polis gaat opmaken.

Als tussenpersoon zijn we er voor u. Wij behartigen uw belangen bij Leidsche verzekeringen. Als u vragen hebt over uw overlijdensrisicoverzekering, of wijzigingen wilt doorgeven, kunt u daarvoor terecht bij Geencentteveel.nl. Wij handelen dit dan verder voor u af met de verzekeraar.

Leidsche verzekeringen doet de medische beoordeling van uw aanvraag. De premie betaalt u rechtstreeks aan Leidsche verzekeringen. Voor alle overige zaken rondom je overlijdensrisicoverzekering kunt u bij Geencentteveel.nl terecht.

Taak Geencentteveel.nl Leidsche verzekeringen
Verzekeringen vergelijken X
Verzekering voor u aanvragen X
Medische acceptatie X
Polisopmaak X
Verzekeringspapieren opsturen X
Afhandelen van wijzigingen X
Premie innen X
Afsluitvergoeding innen X

Overlijdensrisicoverzekeringen van Leidsche verzekeringen op Geencentteveel.nl

  • Leidsche verzekeringen Risicoverzekering SL
  • Leidsche verzekeringen Risicoverzekering XL

Je kunt de Leidsche overlijdensrisicoverzekeringen afsluiten via onze vergelijking.